Fondul Stiintescu 3.0

Fondul Științescu este un program de finanțare pentru proiecte care ajută profesorii și elevii să își redescopere pasiunea pentru științe și tehnologie. Credem că educația nu se restrânge doar la instituțiile educaționale clasice (școli, licee, universități), la profesori și învățători - este o preocupare a întregii comunități. Oricine e pasionat de STEM (Știință, Tehnologie, Inginerie, Matematică) poate deveni un educator pasionat. La ediția a treia, ne propunem să sprijinim minim 10 proiecte educaționale noi, spațiul alternativ Științescu Hub și rețeaua de școli de programare pentru copii Coder Dojo, proiecte de care vor beneficia cel puțin 1000 de copii și tineri din județul Sibiu. Pilotând soluții educaționale inovative și creând resurse suplimentare în comunitate punem presiune pe o reformare în timp a sistemul public de învățământ.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

99

Suma:

12,191 RON

Evenimente fundraising

15 Oct 2017

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

In beneficiul: Fondul Stiintescu 3.0

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. 

12,191 RON

Suma:

1

Galantomi:
99 Donatii

Pagini fundraising

Smart Bill alearga pentru educatie

Am ales să susținem Științescu, un proiect foarte drag nouă, care a fost experimentat cu succes în Sibiu și care acum este replicat în mai mul

10,000 RON Target
12,191 RON Suma
99 Donatii
100% Complete